18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Hjælpelinje: StopSpillet.dk / 70 22 28 25 | Ludomani.dk | Selvudelukkelse: Rofus.nu

Spilforslag Manchester City – Liverpool d. 10-04-2018 | Tip: Manchester City -2 / Odds 3,80

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, når Liverpool gæster City tirsdag aften, specielt med henblik på sidste uges 3-0 sejr til Liverpool. City er tvunget frem på banen fra første minut, og det vil uden tvivl give mange chancer i begge ender. Selvom mange før jul troede, at City kunne vinde alle 4 turneringer de deltog i, så ser det hele nu ud til at smuldre. Champions League var udover ligaen sæsonens helt store mål, og nu står de altså på randen af en fiasko. Spørgsmålet er nu bare, hvorvidt City kan gøre det “umulige”.

Spil hos 888Sport.dk og få op til 1.000 kroner i startbonus.

Taler for spillet:

• City vil med garanti spille mere direkte i denne kamp, hvilket kommer til at skabe flere chancer.
  • Liverpool vil nok forsøge, at stille sig længere tilbage end vi er vant til at se, hvilket kan blive gift mod et fremad stormende City mandskab.
  • Agüero er meldt klar til kampen, og han er om nogen manden der kan gøre ondt på Liverpool forsvaret.
  • Liverpool spillede vel nok deres bedste 1. halvleg i flere år, i det omvendte opgør, mens City spillede sæsonens dårligste kamp. Det er med andre ord svært og forestille sig, et lige så svagt og uskarpt City hold som i sidste uge.
  • Selvom City tabte til United i weekenden, så burde holdet have ført med både 3, 4 og 5-0 ved halvleg.
  • Senest Liverpool var på besøg i City, blev det til en afklapsning på hele 5-0!

Vi tror på at City leverer et stort comeback tirsdag aften, og spiller sig videre til semifinalen med en sejr på 4-0. Spil hos 888Sport.dk og få 1.000 kroner i velkomstbonus.

Optakt: VM fodbold